latinica  ћирилица
22/09/2021 |  15:36 ⇒ 15:38 | Аутор: СРНА

Привредна комора Републике Српске добитник Велике златне медаље

Привредна комора Републике Српске добитник је Велике златне медаље Новосадског сајма за изузетно успјешан корпоративни наступ на 88. Међународном пољопривредном сајму, који се одржава у Новом Саду.
Привредна комора РС - Фото: РТРС
Привредна комора РСФото: РТРС

Награду је у име Приведне коморе примио Љубомир Бартула, који је у изјави Срни истакао да је то престижно признање својеврсна награда екипи Привредне коморе Републике Српске која годинама напорно ради на припреми и успјешном наступу на Међународном пољопривредном сајму, највећој аграрној смотри у Србији и региону.

Привредна комора Републике Српске заједнички наступа са Спољнотрговинском комором БиХ на Међународном пољопривредном сајму.

На заједничком штанду, површине 100 метара квадратних, наступа 13 фирми и компанија, међу којима седам органских произвођача из Српске.

Путем каталога, на Сајму се представља више од 50 компанија из Српске и БиХ.

У Новом Саду у току је 88. Међународни пољопривредни сајам, који се одржава уз строго поштовање епидемиолошких мјера. Сајам се одржава на отвореном и затвореном простору Новосадског сајма, његовог организатора. Завршава се у петак, 24. септембра.

Осим из Србије, на Сајму је присутно и 17 излагача из Европе, који представљају најновије производе из области аграра и прехрамбене индустрије.