latinica  ћирилица
22/09/2021 |  16:09 ⇒ 16:11 | Аутор: СРНА

Шпирић: Дрварчани да буду јединствени

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић позвао је данас Дрварчане на српско јединство.
Никола Шпирић - Фото: dnevni avaz
Никола ШпирићФото: dnevni avaz

- Моје Дрварчане позивам по ко зна који пут на српско јединство. На српско јединство позива и Његова светост патријарх српски Порфирије, предсједник Србије Александар Вучић и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик - рекао је Шпирић Срни.

Шпирић, који се данас у Дрвару састао са начелником те општине Душицом Рунић, навео је да је разговарано о пројектима који се у Дрвару реализују уз помоћ Србије.

- Разговарао сам данас са Рунићевом о пројектима које у Дрвару спроводи Влада Републике Српске, уз помоћ братске Србије - рекао је Шпирић.

Шпирић, који је и потпредсједник СНСД-а, данас је у Дрвару разговарао и са руководством Општинског одбора СНСД-а у којем су у току унутарстраначки избори, те нагласио да се мора поштовати воља грађана.

- Они који након исказане воље грађана покушавају да праве "Српске листе" према налогу Ливна или Дувна морају да знају да ћемо ми објаснити Дрварчанима ко је за српско јединство, а ко за јединство према налогу Дувна - поручио је Шпирић.