latinica  ћирилица
23/09/2021 |  13:42 ⇒ 13:44 | Аутор: РТС

Илиев: Сума ће бити санкционисан

Турбуленције у Партизану послије дербија, али и послије Инстаграм обраћања јавности фудбалера Сејдубе Суме, на које је оштро реаговао спортски директор Ивица Илиев.

Наиме, синоћ је везни фудбалер црно-бијелих Сејдуба Сума, незадовољан односом Александра Станојевића према њему, путем свог Инстаграм налога поручио да није истина оно што тренер прича о њему у јавности.

Није прошло много, а у одбрану тренера стао је спортски директор Ивица Илиев.

- Искрено сам разочаран Суминим понашањем. Као неко ко га је увијек и срчано бранио, имам право да га први и критикујем. Све што је изнио је велика лаж, јер све што је радио, радио је на своју руку. О томе ко ће да игра или не, одлучује једино и искључиво тренер. Нико нема право то да коментарише. Докле год сам ја спортски директор, овакве ствари се неће толерисати и биће оштро санкционисане. Нећемо дозволити да ово поремети фантастичну атмосферу и резултате које клуб прави - рекао је Илиев у изјави достављеној медијима.

Партизан ове сезоне биљежи добре резултате, пласирао се у групну фазу трећег по снази европског клупског такмичења (Лига Конференција), док је у домаћем првенству први на табели са два бода више од Црвене звезде.