latinica  ћирилица
24/09/2021 |  14:57 ⇒ 15:44 | Аутор: РТРС

Миљановић: Вјерујем у побједу (ВИДЕО)

Један од највећих дербија бх фудбала на програму је сутра у оквиру 11. кола м:тел Премијер лиге БиХ. Борац и Сарајево, а бањалучани очекују тријумф и потврду побједе у Мостару.
Прес ФК Борца - Фото: РТРС
Прес ФК БорцаФото: РТРС

- Очекује нас јако тежак меч, освојили смо три веома важна бода у Мостару и кренули ка горњем дијелу табеле. Ако дамо максимум као у досадашњим мечевима можемо се надати најбољем а то је побједа којом би направили добар корак ка самом врху. Сарајево има квалитет биће ослабљени неиграњем Шабановића, као и Багарића. Међутим, Ахметовић се вратио, у све бољој је форми, ту је сад и Фанимо. Такође имају Бодула који доноси екстра квалитет и међу најбољим је играчима у лиги. Добили су Жељезничар, то им је донијело сигурност, али и ми смо у налету тако да се надам најбољем - оптимиста је Немања Миљановић, тренер Борца.

Шеф стручног штаба Борца сутра може рачунати на све играче, осим Ђорђа Милојевића, који је још ровит. Такође, регистрован је и Страхиња Бошњак, тако да ће и он бити у конкуренцији за тим.

- Очекујем добар и тежак меч. Остварили смо важну побједу на тешком терену, као и Сарајево које је славило у дербију. У доброј смо форми и вратили се у горњи дио табеле. Након лоших резултата на старту, дигли смо се, везали добре резултате и желимо да наставимо у истом ритму. Борац је шампион и у сваки меч улази са жељом да освоји три бода. Очекујем и велику подршку наших навијача, ово је наша кућа и у њој желимо побједу - рекао је нападач Борца Панајотис Мораитис.

Утакмица Борац – Сарајево игра се сутра на Градском стадиону у Бањалуци. Почетак је у 19.00 часова.