latinica  ћирилица
25/09/2021 |  16:43 ⇒ 20:17 | Аутор: РТРС

Бројни пројекти биће реализовани у Козарској Дубици (ВИДЕО)

Бројни инфраструктурни пројекти биће реализовани у наредном периоду на подручју Козарске Дубице. Међу најзначајнијим је изградња манументалног споменика жртвама усташког терора у Доњој Градини и реконструкција регионалног пута према Градишци.
Изборна конференција ОО СНСД Козарска Дубица - Фото: РТРС
Изборна конференција ОО СНСД Козарска ДубицаФото: РТРС

Указано повјерење биће оправдано - поручила је у Козарској Дубици Ранкица Марељ, нова предсједница Oпштинског одбора СНСД-а, која је изабрана на данашњој Изборној конференцији на којој је учествовао 201 делегат из свих мјесних одбора.

Каже, и у претходна три мјесеца колико се активно, као повјереник, бавила страначким питањима, није било препрека у савладавању проблема.

Додаје да ће Козарска Дубица добити значајна средства која ће бити намјенски утрошена и пројекте који су важни за ову општину, а констатовала је и да је СНСД у Козарској Дубици апсолутно стабилан и да ту странку чине најбољи људи.

Већ сљедеће седмице почиње реконструкција пута Врбашка-Драксенић за шта ће Влада Српске издвојити девет милиона марака.

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да ће се у Козарској Дубици радити на изградњи водовода у Кнежици, те подсјетио да се на подручју ове општине налази и Спомен-подручје Доња Градина.

- На основу договора влада Републике Српске и Србије у Доњој Градини биће изграђен монументални споменик чија је вриједност, вјерујем, близу сто милиона КМ, а Српска је прихватила да финансира 20 одсто тог износа - рекао је Додик.

Додик је поручио да у Козарској Дубици очекује значајне активности, да је консолидација партије у овој општини завшена, али и да је изабран најбољи могући предсједник. Сигуран је, каже, у изборну побједу СНСД-а идуће године.