latinica  ћирилица
25/09/2021 |  21:30 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Очекујем усвајање у Парламенту свега што је Влада конципирала (ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић очекује да ће на предстојећој сједници Народне скупштине Српске бити усвојено све што је Влада Српске конципирала и обезбиједила нека нова рјешења у складу са потребама данашњице.
Жељка Цвијановић за говорницом НСРС - Фото: РТРС
Жељка Цвијановић за говорницом НСРСФото: РТРС

- Влада Републике Српске предано ради свој посао. У оквиру Народне скупштине Републике Српске имамо стабилну скупштинску већину људи који су одговорни и свјесни свих изазова пред нама - рекла је предсједница Цвијановић.

Она је истакла да су сви закони које треба усвајати у Народној скупштини Републике Српске припремљени да би креирали неки бољи амбијент и да би се могли носити са одређеним проблемима.

Предсједница Српске је напоменула да је пандемија вируса корона донијела многе изазове, али исто тако захтијевала од институција Републике Српске различите законодавне интервенције.

- Као предсједница Републике Српске морала сам у једном моменту да замјењујем онај редовни рад Народне скупштине Српске. Знам колико је то велика одговорност - навела је она.

Народна скупштина Републике Српске разматраће у уторак, 28. септембра, приједлог ребаланса буџета Републике Српске за ову годину, те више нацрта закона из области економије.