latinica  ћирилица
27/09/2021 |  07:23 | Аутор: СРНА

Наставак ревакцинације и вакцинације грађана у Бањалуци

Дом здравља Бањалука ове седмице наставља ревакцинацију и вакцинацију грађана против вируса корона.
Вакцинација -
Вакцинација

Од данас до четвртка, 30. септембра, као и у суботу, 2. октобра, вршиће се ревакцинација грађана другом дозом вакцина, а о термину ревакцинације грађани ће бити обавијештени телефонским путем, саопштено је из бањалучког Дома здравља.

У петак, 1. октобра, од 15.30 до 19.00 часова биће организована вакцинација првом дозом Синофарм вакцине, без претходног заказивања, на вакциналном пункту у хали "Бањалучког велесајма".

Вакцинација против вируса корона наставља се и на пунктовима у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине.

За данас је планирана вакцинација у амбулантама Драгочај, Поткозарје, Верићи и Пискавица, у уторак, 28. септембра, у амбулантама Врбања, Залужани и Мишин Хан, а у сриједу, 29. септембра, у амбулантама Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу и Бочац.

Вакцинација ће у четвртак, 30. септембра, бити организована у амбулантама у селима Голеши, Кола и Агино Село, а у петак, 1. октобра, у Борковићима, Бронзаном Мајдану и Стричићима.

Из бањалучког Дома здравља моле грађане да поштују епидемиолошке мјере како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на вакциналном пункту у хали "Бањалучког велесајма", а све са циљем бржег и ефикаснијег провођења процеса вакцинације.