latinica  ћирилица
28/09/2021 |  13:44 ⇒ 13:44 | Аутор: Агенције

Омладинци Звезде у Ирској, Звијезда 09 чека Трабзон

Млади фудбалери Црвене звезде сутра у Ирској, против Сент Патрика од 20.45, почињу нову сезону у Лиги шампиона.
Фудбал (фото:агенције) -
Фудбал (фото:агенције)

Звезда ће у Ирској играти у најјачем саставу, са првотимцима Марком Лазетићем и голманом Стефаном Маринковићем.

- Ми смо Звезда, увијек идемо на побједу и то је нешто што говорим и играчима пред сваки меч, без обзира на то ко нам је ривал. Желимо да се надмећемо, да покажемо наш стил игре и то да његујемо нападачки фудбал. Циљ је да се у Београд вратимо са позитивним резултатом, али и да фудбалски оставимо добар утисак - изјавио је тренер Звездиних омладинаца Марко Неђић.

Ове сезоне у омладинској Лиги шампиона учествује и екипа Звијезде 09 из Бијељине, јуниорски шампион Босне и Херцеговине, члан Прве лиге Републике Српске.

Тим из Етно села Станишићи дебитује у елитном такмичењу, а ривал је труски Трабзон.

Утакмица се игра сутра од 15 часова у Угљевику, а на клупи Звијезде биће Златко Крмпотић, који је прошле сезоне освојио титулу са омладинцима, али је у међувремену преузео сениорски тим.

- Када сам долазио у овај клуб прије годину и по дана нисам уопште могао да сањам да можемо доћи на овај ниво. Генерално, мислим да још нисмо у клубу свјесни какав смо резултат направили и да ћемо тек кроз годину или двије видјети шта смо заправо урадили - изјавио је Крмоптић, некадашњи сарадник Владана Милојевића у омладинском тиму Црвене звезде.