latinica  ћирилица
06/10/2021 |  14:35 ⇒ 14:39 | Аутор: СРНА

Наређена обдукција тијела убијеног у Међашима

Дежурни тужилац у Бијељини наредио је обдукцију тијела мушкарца чији су иницијали А.В, који је ноћас убијен у Међашима, потврдила је портпарол бијељинског Окружног јавног тужилаштва Данка Продановић.
Бијељина: Окружно тужилаштво, Окружни суд, Правобранилаштво и Основни суд - Фото: РТРС
Бијељина: Окружно тужилаштво, Окружни суд, Правобранилаштво и Основни судФото: РТРС

- А.В. је убијен тако што га је лице чији су иницијали Љ.Д. више пута уболо ножем, те је од задобијених повреда преминуо у Медицинском центру Бијељина - рекла је Продановићева.

Она је навела да је лице Љ.Д, за које постоји основана сумња да је убило А.В, тренутно под криминалистичком обрадом и дежурни тужилац ће против њега предложити Окружном суду у Бијељини одређивање притвора због сумње да је починило кривично дјело убиство, за које пријети казна од пет до 20 година затвора.

- Тужилац је све што је пронашао на лицу мјеста и изузео, с циљем спровођења истраге - напоменула је Продановићева.

Продановићева је истакла да је мотив непознат, да се све десило у току ноћи, као и да је тужилац био на терену и још није добио извјештај од полиције.

- Немамо информација да ли постоје очевици - рекла је Продановићева и додала да је истрага тек у почетној фази.

Мушкарац чији су иницијали А.В. убијен је ножем рано јутрос у Међашима код Бијељине, а осумњичени Д.Љ. ухапшен је неколико часова касније, потврђено је јутрос Срни у Полицијској управи Бијељина.

Убиство се догодило око 2.40 часова испред једног маркета у Међашима.