latinica  ћирилица
08/10/2021 |  10:01 ⇒ 10:02 | Аутор: ТАНЈУГ

Ковачевић: Даћемо све од себе да побиједимо и Исланд

Рукометашица Србије Јована Ковачевић очекује да тим побиједи и Исланд у наставку квалификација за Европско првенство 2022. године.
Рукометашице Србије (Фото: rss.org.rs) -
Рукометашице Србије (Фото: rss.org.rs)

Послије убједљиве побједе против репрезентације Турске у квалификацијама за ЕУРО 2022, рукометашице Србије у недјељу чека меч против Исланда од 18 часова на гостовању.

- Знале смо да утакмица против Турске неће бити лака, поготово што је то прва утакмица коју смо играле у неком подмлађеном саставу. Од почетка смо играле нашу игру и одмах се видјело да смо доминантније у односу на њих и трудиле смо се да одржимо тај темпо током читавог тока утакмице. Имале смо успона и падова, али на крају смо успјеле да остваримо побједу. Постоји још ствари које треба да исправимо и за које треба вријеме да би се уиграле, али заиста смо се добро осјећале на терену - рекла је Ковачевић за сајт Рукометног савеза Србије.

Ковачевић је истакла и да у недјељу очекује тежи дуел од оног у Зрењанину.

- Сматрам да ће утакмица против Исланда бити мало тежа, самим тим што не играмо пред нашом публиком и што ће пут бити мало дужи. Пробаћемо да се сконцентришемо и да исправимо грешке које су се догодиле на претходној утакмици. Потрудићемо се да дамо све од себе да би и сљедећа утакмица била завршена побједом - рекла је Ковачевић.