latinica  ћирилица
08/10/2021 |  11:40 ⇒ 11:49 | Аутор: СРНА

Четири фирме из БиХ на Сајму прехрамбене индустрије у Келну

На Сајму прехрамбене индустрије "Ануга 2021" у Келну, који ће почети сутра, излагаће четири компаније из БиХ – "Младегс пак" из Прњавора, "Анђелић" из Требиња, те "Ас холдинг" из Јелаха и "Колмикс" из Велике Кладуше.
Сајам прехрамбене индустрије у Њемачкој (Фото: dehoga-nrw.de) -
Сајам прехрамбене индустрије у Њемачкој (Фото: dehoga-nrw.de)

Излагачи из БиХ ће се на овом сајму представити са зачинским биљем и зачинима, готовим супама, кечапом, преливима, житарицама, сластичарским производима, чајем, кафом кексима и многим другим производима, саопштено је из Спољнотрговинске коморе БиХ.

У саопштењу се наводи да су поменуте компаније међу водећим привредним субјектима у БиХ у својим производним категоријама, као и на пољу трговине, дистрибуције, извоза и развоја дјелатности којом се баве већ дужи низ година, те су већ постали признати и препознатљиви партнери како домаћих, тако и међународних клијената у цијелом свијету.

Спољнотрговинска комора, која је организатор излагања на сајму, нада се доброј презентацији понуде компанија из БиХ, те позива оне који планирају посјетити овај догађај или излагати на њему да дођу на штанд излагача из БиХ и сами се увјере у могућности сарадње с партнерима из земље.

- Искрено се надамо да ће излагачи из БиХ у Келну успоставити велики број контаката са новим партнерима, те са једним бројем њих остварити и добру пословну сарадњу, али и обновити већ постојеће везе и наставити даљу сарадњу - истичу из Спољнотрговинске коморе.

Сајам прехрамбене индустрије у Келну траје до сриједе, 13. октобра.