latinica  ћирилица
08/10/2021 |  12:39 | Аутор: РТС

Обрадовић: Вјерујем у добру утакмицу против Студентског центра

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да екипа може, и свакако мора, да нађе начин да одигра добру утакмицу против Студентског центра.
Жељко Обрадовић (ФОТО: Новости/ arhiva VN -
Жељко Обрадовић (ФОТО: Новости/ arhiva VN

Након двије стартне побједе у регионалном шампионату, црно-бијели у суботу од 19 часова у трећем колу АБА лиге у Штарк Арени дочекују подгорички Студентски центар.

- Имали смо једну веома атипичну седмицу пред ову утакмицу против Студентског центра. Пар играча је имало одређене проблеме, али је добра ствар да смо ипак одржали ниво тренинга на нивоу на ком мислим да је потребан да бисмо одиграли добру утакмицу у суботу. Играмо против тима који је одиграо заиста веома добру утакмицу против Задра. Знамо и претпостављамо да можемо наћи начин да одиграмо добро и ту утакмицу - рекао је Обрадовић за клупски сајт.

- Као што сам већ и говорио, свака екипа у АБА лиги заслужује респект. Тако ћемо прићи и утакмици против Студентског центра, са жељом да ниво игре буде на макар мало бољем нивоу него што је то био случај у прве двије утакмице - истакао је Обрадовић.

Кошаркаш Алекса Аврамовић рекао је да је циљ побједа пред домаћим навијачима.

- Играмо против екипе која је показала два лица. Против Задра, када су побиједили су играли добро и организовану кошарку, када су предњачили шутер Флечер Меги и Вињалес. Знамо да су њих двојица два најбоља играча њиховог тима. Са друге стране имамо њихов први меч против Меге, гдје је Мега извршила прититсак и украла им доста лопти, претрчала их и на крају рутински тај меч добила. Ми се спремамо послије двије побједе иако нисмо показали ни дјелић онога што је наш максимум. Уигравамо се, упознајемо се и једва чекамо да изађемо пред навијаче у суботу, да побиједимо - поручио је Аврамовић.