latinica  ћирилица
08/10/2021 |  13:37 ⇒ 16:33 | Аутор: РТРС

"Од тебе боља" први сингл Бањалучанке Мие Малешевић (ФОТО/ВИДЕО)

На регионалној музичкој сцени Миа је ново име, али пратиоци дјечијих фестивала је памте као Ђурђевданску звјездицу и учесницу фестивала "Star to born" (Будимпешта), "Славјански базар" (Витебск), "Чаролија" (Београд).
Миа Малешевић - Фото: РТРС
Миа МалешевићФото: РТРС

Са снажним, зрелим и упечатљивим вокалом, јединственим изгледом и харизмом као и врхунским тимом сарадника, пријети да постане лидер и водеће име новог таласа наше поп сцене.

Миа ће се публици представити током јесени 2021. године са два сингла, а први од њих  је имао своју радијску и Јутјуб премијеру.

Фото: РТРС

Песма се зове "Од тебе боља", а компоновала је хитмејкерка Александра Сара Милутиновић, аранжман урадио веома цијењени продуцент  Махир Сарихоџић, док је видео спот и креативни концепт донео је један од наших најплодноснијих младих редитеља Љуба.

- Миа представља извођача који се обраћа млађој и старијој публици која је жељна новог звука, са јаким емотивним песмама. Циљ је да у наредном периоду упознамо публику са новим таласом у поп-у, а чији представник би била Миа. Жанровски смо спремни на експериментисања али база је поп. Поред тога сваки сингл биће испрацен са ливе верзијом песме, како би публика одмах могла да повеже да је изврстан певач уживо, а уједно и да би били корак ближе наступима и концертима - каже Сара Милутиновић, која је написала и продуцирала прву пјесму младе умјетнице.

Миа је рођена је 25. 01. 2000. године у Бањалуци. Након фестивалског периода, Миа је интензивно радила на свом гласу и сценском изричају, а паралелно са тим школовала се на престижном универзитету "NORTHWOOD" И "Hotel institute Montreuh" у Швајцарској.

Публика на друштвеним мрежама запазила је обраде пjесама које је објављивала на свом јутјуб каналу и Инстаграм профилу.

- Моја прва пјесма "Од тебе боља" је ту! Толико сам срећна што напокон могу да вам представим нешто што смо мој тим и ја вриједно спремали више од годину дана, и нешто што је одувијек био мој највећи сан! У наредном периоду вам спремамо још много тога! -  најављује Миа.

О својој љубави према музици Миа ће говорити у недјељу у емисији Викенд јутро, а до тада послушајте пјесму на  њеном јутјуб каналу.