latinica  ћирилица
08/10/2021 |  16:32 ⇒ 16:33 | Аутор: ТАНЈУГ

Почело снимање филма "Изолација" са Милошем Биковићем

Снимање новог српског цjеловечерњег играног филма "Изолација" Марка Баћовића почело је у сриједу на планини Тари, а главну улогу тумачи - Милош Биковић, саопштио је Филмски центар Србије (ФЦС), који је подржао настанак овог филма.
Милош Биковић (фото: Promo - M. Moraca) -
Милош Биковић (фото: Promo - M. Moraca)

Редитељ је и аутор сценарија за филм, заједно са колегом Марком Јоцићем, а овај тандем је већ реализовао успјешан биоскопски хит "Такси блуз" (2019) са Андријом Милошевићем у главној улози, на коме су били сценаристи.

Заплет прсихолошког трилера прати судбину јунака Јована, младог биолога пуног ентузијазма, који изненада добија добро плаћени посао надгледања миграција животиња у шуми.

На удаљеној планини, далеко од цивилизације, протагониста је смјештен у дрвеној колиби преуређеној у научну станицу, а његов посао је да води рачуна о одржавању камера које снимају дивље животиње.

На снимцима се у једном тренутку појављује мистериозни човјек за кога Јован почиње да сумња да га уходи.

Како вријеме у изолацији буде одмицало, Јован ће бити свједок ноћних посјета, чудних телефонских позива и необјашњивих звукова који ће почети да буде његову параноју и страх.

Суочен са нејасном пријетњом, он ће водити унутрашњу борбу са самим собом у којој неће бити сигуран да ли је оно што му се дешава реалност или плод страха и кренуће да преиспитује своју одлуку останка у шуми.

Тачка његовог менталног пуцања биће ситуација када буде видио убиство у шуми.

Ауторску екипу филма чине и директор фотографије Ђорђе Стојиљковић, монтажерка Андријана Крчмар, сценографкиња Сања Булат, костимографкиња Јелена Ђорђевић, композитор музике Никола Јеремић.

Уз Милоша Биковића у главној улози, који је и продуцент "Изолације" са Марком Јоцићем, играју још Миодраг Мики Крстовић, Аница Добра, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић.