latinica  ћирилица
09/10/2021 |  16:04 ⇒ 19:29 | Аутор: СРНА

Тегелтија: Разочаравајући политички кукавичлук опозиције

Савјетник српског члана Предсједништва БиХ Милан Тегелтија оцијенио је за Срну да је "разочаравајући политички кукавичлук опозиције у Републици Српској" и да је срећа што од њих не зависи судбина Српске.

- Како би они својом фразеолошком "мудрошћу" са толиким страхом бранили Републику Српску?! Кооперативно пристајали на лагано гушење Републике Српске до потпуног обесмишљавања и нестанка - упозорио је Тегелтија.

Тегелтија је истакао да власт у Републици Српској има одговорност пред народом који ју је изабрао да чува и брани Српску.

- На опозицију-друштво мудраца, се не треба обазирати. Те опозиционе петпарачке приче о потреби "мудре" политике су чист комформизам, које српски народ препознаје као кукавичлук и тако их третира! - сматра Тегелтија.

Он истиче да је да су посљедњи напади на Републику Српску постали толико отворени и дрски да се у њихово постојање више нико не мора убјеђивати.

- Иначе би нас опозиција убјеђивала како је све то трик -  констатовао је Тегелтија.

Сада када то не могу, истиче Тегелтија, на сцени је прича о некаквој "мудрости".

- Прича је - страх нас је посљедица ако се будемо бранили, треба бити "мудар" и предати се. Срећом, од њих Република Српска не зависи - поручио је Тегелтија.