latinica  ћирилица
10/10/2021 |  15:49 ⇒ 16:42 | Аутор: РТРС

"Вампир" и "Деспот" на Сајму наоружања у Београду

Компанија Технички ремонт Братунац представиће своје производе, међу којима и пиштољ "вампир" на јубиларном, 10. Међународном сајму наоружања и војне опреме "Партнер 2021", који сутра почиње у Београду.
Оклопно мултифункционално возило "Деспот" - Фото: СРНА
Оклопно мултифункционално возило "Деспот"Фото: СРНА

На сајму, на којем ће учествовати бројни реномирани произвођачи наоружања и војне опреме из региона и свијета, ТРБ ће представити мултифункционално оклопно возило "деспот", полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", упаљаче за војну намјену, као и низ услуга које пружа, саопштено је из ове компаније.

- Атрактивним презентацијама, врхунски дизајнираним изложбеним простором, али прије свега квалитетним, усавршеним производима потврдићемо константно присуство на свим значајним изложбама наоружања и војне опреме, стварајући могућност за нове пословне контакте и сарадњу - напоменули су из ТРБ-а.

Из ове компаније су подсјетили да је иза њих Сајам "Идекс" у Абу Дабију, крајем новембра их очекује "Едекс" у Каиру, те указали да је Сајам у Београду идеална прилика да њихове производе, осим пословних партнера и државних војних делегација, погледају и грађани из Републике Српске, БиХ, Србије и региона.

- Позивамо све заинтересоване да у Хали четири посјете штанд ТРБ-а 4013, посљедњег сајамског дана, у четвртак, 14. октобра, који ће бити отворен за грађанство и разгледају "деспота", "вампира", фотографишу се и из прве руке сазнају све о карактеристикама наших производа и услуга које пружамо - поручили су из ТРБ-а.

Десети сајам наоружања и војне опреме "Партнер" биће одржан у халама један и четири и на отвореном простору Београдског сајма, на површини од око 26.000 метара квадратних изложбеног простора.

Сајам ће бити одржан до четвртка, 14. октобра.