latinica  ћирилица
13/10/2021 |  11:52 ⇒ 11:53 | Аутор: СРНА

Какво нас вријеме очекује до краја седмице?

У Републици Српској ће до краја седмице бити претежно сунчано уз промјенљиву дневну облачност и највишу дневну температуру од осам до 13, на југу и сјеверу до 17 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.
Промјенљиво вријеме - Фото: РТРС
Промјенљиво вријемеФото: РТРС

Сутра ујутро биће мало до умјерено облачно и хладно,на сјеверу и југу углавном ведро, понегдје око ријека са маглом, а на планинама је могућ слаб мраз.

Током дана биће претежно сунчано уз промјенљиву облачност и на моменте вјетровито, углавном на југу, а у току ноћи претежно ведро.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверни, а на југу умјерена до јака бура.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од два до седам, на југу до девет степени Целзијусових, на планинама од минус два, а највиша дневна температура ваздуха од седам до 13, на југу до 15 , а на планинама од три степена Целзијусова.

У петак , 15.октобра јутро ће бити претежно ведро уз малу облачност на истоку, током дана сунчано уз пораст дневне температуре, на истоку мало облачно.

Минимална јутарња температура ваздуха од два до шест, на југу до осам, на планинама од минус два, а највиша дневна температура ваздуха од осам до 13, на југу и сјеверу до 16, на планинама од четири степена Целзијусова.

У суботу ће јутро у централним и источним крајевима бити мало до умјерено облачно, на сјеверу и југу ведро и хладно као и на планинама.

Током дана биће углавном сунчано уз промјенљиву дневну облачност.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од три до седам, на југу до девет, на планинама од минус један степен, а највиша дневна температура ваздуха од осам до 13, на југу и сјеверу до 17, на планинама од пет степени.

У недјељу, 17. октобра ујутру ће бити претежно ведро, на истоку умјерено облачно, а током дана углавном сунчано уз промјенљиву дневну облачност.

Минимална јутарња температура ваздуха од три до седам, на југу до девет, на планинама од нуле, а највиша дневна температура од 10 до 15, на југу и сјеверу до 20, на планинама од шест степени Целзијусових.