latinica  ћирилица
13/10/2021 |  14:36 ⇒ 14:37 | Аутор: СРНА

У четвртак сунчано уз промјенљиву облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз промјенљиву облачност и на моменте вјетровито, углавном на југу.
Нови Град - Фото: РТРС
Нови ГрадФото: РТРС

Јутро ће бити мало до умјерено облачно и хладно, на сјеверу и југу углавном ведро, понегдје око ријека могућа је магла, а на планинама слаб мраз, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У току ноћи биће претежно ведро.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смјера, а умјерено јака бура могућа је у Херцеговини и југозападу, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од два до седам, на југу до девет, а највиша дневна од седам до 13, на југу до 15 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус три, Хан Пијесак четири, Мркоњић Град шест, Рибник, Соколац и Чемерно седам, Бањалука и Гацко осам, Приједор, Добој, Нови Град, Србац и Фоча девет, Бијељина и Вишеград 10, Сарајево, Невесиње и Сребреница 11, Рудо 12, Зворник 13, Билећа 15, Требиње 17, Мостар 18, те Неум 20 степени Целзијусових.