latinica  ћирилица
14/10/2021 |  10:17 | Аутор: ТАНЈУГ

Обрадовић пред Цибону: Да одиграмо најбоље што можемо

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да ће његов тим против Цибоне покушати да одигра најбоље што може.
Жељко Обрадовић (фото: twitter.com/FBBasketbol) -
Жељко Обрадовић (фото: twitter.com/FBBasketbol)

Црно-бијели сутра од 19 часова у КЦ "Дражен Петровић" у Загребу играју против Цибоне у четвртом колу АБА лиге, а класик региона обје екипе дочекују са три побједе.

- У три кола смо непоражени и Цибона и ми. Оно што смо имали прилику да видимо и током припремног турнира у Опатији, на утакмици против Цибоне, је да је то веома млада екипа која игра агресивну кошарку и која је у прва три кола показала квалитет који има. Спремамо се и пробаћемо да одиграмо најбоље што можемо имајући у виду и ту припремну утакмицу коју смо играли против њих на турниру у Опатији - рекао је Обрадовић за клупски сајт.

- Види се да имају изузетно добру хемију у тиму, види се да у сваком тренутку знају шта хоће. Наравно, то је заслуга и њиховог тренера и свих тих младих играча који играју са великом жељом, а на нама је да се кроз још два тренинга припремимо и одиграмо најбољу могућу утакмицу - истакао је Обрадовић.

Бек Партизана Урош Трифуновић очекује тешку утакмицу у Загребу, али вјерује у побједу црно-бијелих.

- Цибона је врло млада екипа, чак су мало млађи и од нас. Очекује нас веома захтјевна утакмица на обје стране терена, како у нападу, тако и у одбрани. Током предсезоне смо играли против и изгубили. Ипак, од тада до данас смо много порасли као екипа, иако се још увијек уигравамо. Цибона има скор 3:0 и дефинитивно је екипа која може да побиједи било кога у АБА лиги, али ми у Загребу идемо на побједу -  поручио је Трифуновић.