latinica  ћирилица
15/10/2021 |  08:29 ⇒ 08:29 | Аутор: ТАНЈУГ

Кошаркаши Звезде вечерас против ЦСКА

Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати играју против ЦСКА у Москви у четвртом колу Евролиге.
Кoшаркаши Црвене звезде (Фото: abaliga.com) -
Кoшаркаши Црвене звезде (Фото: abaliga.com)

- ЦСКА сваке године напада врх, има исте циљеве. Тако је и ове сезоне. Већ на почетку је показао да је међу фаворитима за освајање. Тим пун квалитета, искуства, трофеја. Чека нас тежак посао у Москви и биће потребно да будемо јако добри да би парирали ЦСКА - изјавио је тренер Дејан Радоњић.

Звезда у Русију иде послије тријумфа против Жалгириса, а Радоњић је истиче да његова екипа треба да види како ће да одговори на квалитет ривала.

- Да видимо колико можемо да будемо конкурентни против фаворита за освајање и на основу тога ћемо правити анализе и давати конкретне одговоре. У таквој смо фази да је потребно одређено вријеме и број тестова да би нешто конкретније могли да кажемо, јер нисмо имали прилике да урадимо све што је било планирамо - рекао је Радоњић.

Он је израазио наду да ће се што прије ријешити проблеми са повредама и да ће имати још играча на које могу да рачунају за сљедећи период, који је, како је рекао, јако захтјеван.

- Сигурно ћемо дати све од себе и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо против кога играмо, али желимо да изађемо на паркет и дамо максимум - закључио је Радоњић.

Кошаркаш Дејан Давидовац сматра да је ЦСКА и ове сезоне један од фаворита за титулу првака Европе и да ће његов тим имати тежак задатак у Москви.

- ЦСКА је у овом тренутку можда и најбоља екипа у Европи. Тешка утакмица, али даћемо све од себе да покушамо да их побиједимо. Идемо у Москву расположени и очекујем добру утакмицу - рекао је Давидовац.