latinica  ћирилица
15/10/2021 |  15:38 | Аутор: СРНА

Погледајте какво нас вријеме очекује у наредним данима

У Републици Српској ће наредних дана бити помјенљиво вријеме уз пораст дневне температуре ваздуха која ће бити између 10 и 16 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.
Нови Град - Фото: РТРС
Нови ГрадФото: РТРС

Током дана сутра ће бити углавном сунчано и топлије, док се промјенљива дневна облачност може задржати у источним и југоисточним предјелима.

Вјетар ће бити слаб сјеверни до сјевероисточни, а на југу ће дувати умјерена бура.

Јутарња температура ваздуха биће од три до седам, на југу до 10, те на планинама од нула степени, а највиша дневна од осам до 13, на југу и сјеверу до 18, на планинама од пет степени Целзијусових.

У недјељу, 17. октобра, ујутру ће бити претежно ведро, на истоку умјерено облачно, локално по котлинама и око ријека са маглом, док ће током дана бити углавном сунчано и топлије уз промјенљиву дневну облачност.

Јутарња температура ваздуха биће од три до седам, на југу до 11, а на планинама од нула степени, а највиша дневна од 10 до 15, на југу и сјеверу до 19 степени, на планинама од шест степени Целзијусових.

У понедјељак, 18. октобра, биће углавном сунчано и још топлије уз промјенљиву дневну облачност.

Минимална температура ваздуха биће од два до осам на југу до 13, на планинама од један степен, а највиша дневна од 12 до 16 на југу и сјеверу до 21 степен, а на планинама од 10 степени Целзијусових.