latinica  ћирилица
17/10/2021 |  09:16 ⇒ 09:36 | Аутор: СРНА

Велика посјећеност и медијска пажња штанду ТРБ-а

Руководство "Техничког ремонта Братунац" је у оквиру наступа на Међународном сајму војне опреме и наоружања у Београду имало низ састанака на којима су закључени нови уговори и договорена пословна сарадња.
Београд - Штанд од ТРБ - Фото: СРНА
Београд - Штанд од ТРБФото: СРНА

- Технички ремонт Братунац имао је изузетно успјешан наступ на овом сајму у Београду, гдје је за четири дана изложбени простор компаније посјетио рекордан број државних делегација, високих званица из области одбране, безбједности, привредног и друштвеног живота из региона и свијета, као и грађанства - саопштено је из ТРБ-а.

Њихов штанд, истичу, посјетили су и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац, министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач, министар за привреду и предузетништво Републике Српске Вјекослав Петричевић, те Његово краљевско височанство престолонасљедник Александар Карађорђевић.

- Велика посјећеност штанда ТРБ-а и медијска пажња обиљежили су ову сајамску манифестацију, а мултифункционално оклопно возило "деспот" са даљинско-управљивом борбеном станицом најновије генерације, као и пиштољ "рс девет вампир", упаљачи за војну намјену и све наше услуге представљени су на најбољи начин на врхунски дизајнираном штанду, уз интерактивне презентације у виртуелној реалности - наведено је у саопштењу.

Из ове компаније су најавили да су пред њима нови послови и идеје које ће реализовати, као и сви значајни међународни сајмови војне индустрије на којима ће представљати своје производе, производни потенцијал, те промовисати ТРБ, Братунац и Републику Српску.

- Већ крајем новембра видимо се на Међународном сајму наоружања и војне опреме "Едекс" у Каиру - најавили су из ТРБ-а.

Сајам "Партнер" одржан је у Београду од 11. до 14. октобра, на површини од око 26.000 метара квадратних изложбеног простора.