latinica  ћирилица
17/10/2021 |  12:08 ⇒ 15:56 | Аутор: СРНА

Дом здравља Бањалука објавио план вакцинације за наредну седмицу

Дом здравља Бањалука објавио је план вакцинације за наредну седмицу, а сутра ће бити организован "Дан отворених врата" у новоизграђеном објекту Мјесне заједнице у насељу Петрићевац.

Грађанима ће сутра на Петрићевцу бити омогућена вакцинација првом дозом Спутњика и Астра Зенеке. Вакцинација ће се обављати од 9.30 до 16.00 часова.

Пунктови за вакцинацију сутра ће радити у амбулантама породичне медицине Драгочај, Поткозарје, Верићи, Пискавица, Лауш, у уторак, 19. окробра, у Врбањи, Залужанима, Мишином Хану и Лазареву, у сриједу, 20. октобра, у Српским Топлицама, Карановцу, Крупи на Врбасу, Бочцу и Обилићеву, 21. октобра у Колима, Агином Селу, Поликлиници и Голешима, а 22. октобра у Борковићима, Бронзаном Мајдану, Стричићима и Борику.

Од 19. до 23. октобра вршиће за ревакцинација грађана на пункту за вакцинацију у новоизграђеном објекту Мјесне заједнице у насељу Петрићевац.

Грађани ће телефонским путем бити обавијештени о термину ревакцинације. Радно вријеме пункта за наредну седмицу је од 9.00 до 16.00 часова, саопштио је Дом здравља.

Из Дома здравља апелују да грађани поштују епидемиолошке мјере како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на пункту за вакцинацију на Петрићевцу.