latinica  ћирилица
18/10/2021 |  12:03 | Аутор: Б92

Пешић у болници – отказано окупљање репрезентације

Контролни тренинзи мушке кошаркашке репрезентације Србије ипак неће бити одржани 18. и 19. октобра.

Упркос великој жељи селектора Светислава Пешића, позваних играча, њихових клубова и тренера, окупљање репрезентације је јутрос отказано усљед здравственог проблема са којим се суочио селектор Пешић.

- Здравствено стање селектора Пешића је стабилно, али има акутно запаљење грла које захтијева да се што прије подвргне болничком третману. Због тога ће већ данас бити примљен у Клинички центар Србије - поручио је др Драган Радовановић.

Директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ је изразио захвалност свим клубовима и играчима који су се одазвали позиву на контролне тренинге.

- Желим да се у име репрезентације и комплетног Кошаркашког савеза Србије захвалим свим играчима који су се упркос згуснутом такмичарском распореду одазвали позиву на контролне тренинге. Такође, желио бих да искажем и велику захвалност управама и тренерима клубова из којих репрезентативци долазе на изванредној сарадњи и исказаној спремности на прилагођавање професионалних обавеза потребама националног тима - нагласио је Тарлаћ.