latinica  ћирилица
18/10/2021 |  12:23 | Аутор: Агенције

Јојић: Радник добра увертира за Гент

Фудбалер Партизана Милош Јојић изјавио је да је важно што су црно-бијели побиједили Радник из Сурдулице без примљеног гола.
Милош Јојић (фото:FK Partizan) -
Милош Јојић (фото:FK Partizan)

Изабранци Александра Станојевића у 13. колу Суперлиге Србије савладали су Радник из Сурдулице 2:0 и у добром расположењу очекују меч трећег кола Лиге конференција против белгијског Гента.

Стријелац првог гола против Сурдуличана Јојић истиче да је најбитинија побједа без примљеног гола.

- Радник је противник који се врати иза лопте, чекали су своју шансу из контранапада, на крају је нису дочекали што је добро, значи да смо се добро припремили и добро изгледали на терену. Побједа је могла да буде убједљивија, али морамо бити задовољни са 2:0. Направили смо добру увертиру за четвртак - рекао је Јојић за клупски сајт.

Иако је домаће првенство приоритет стручног штаба, Партизан и у европском такмичењу има високе амбиције.

- Имамо европску утакмицу пред нама и у Лиги конференција желимо да извучемо максимум. Идемо на побједу, играмо пред нашим навијачима, надамо се да ће доћи велики број људи на стадион да нас подржи - рекао је Јојић.

Искусни везиста је говорио и о карактеристикама екипе Гента.

- У првенству им "не цвјетају руже", нису баш добро стартовали, узели су мало бодова у односу на оно што се очекује од њих, али сигурно је да су јако незгодна екипа. Имају пар добрих појединаца - закључио је Јојић.

Утакмица Партизан - Гент у трећем колу Лиге конференција на програму је у четвртак од 21 час, а оба тима послије два кола имају максималних шест бодова.