latinica  ћирилица
18/10/2021 |  14:55 ⇒ 17:17 | Аутор: РТРС

Симић: Позив Додика Србима на Космету имао одјек (АУДИО)

Позив српског члана Предсједништва БиХ предсједника Милорада Додика Србима на Косову и Метохији имао је одјек и то се показало кроз резултате на овим изборима, рекао је за РТРС потпредсједник Српске листе Игор Симић.


Избори и остварени резултати Српске листе показали су одлучност српског народа да опстане, остане и настави борбу на Косову и Метохији.

- Апсолутно у тој борби нисмо сами, заједно са нама је цјелокупни српски народ, а прије свега предсједник Србије Александар Вучић. Ово је побједа и српског народа преко Дрине јер подсјетићу вас, позив предсједника Милорада Додика Србима на Косову и Метохији имао је одјек и то се показало кроз резултате на овим изборима - рекао је Симић.

Симић наводи да таква политика води напријед цјелокупни српски народ, додајући да само слогом и јединством могу бити ријешени сви проблеми.

Говорећи о излазности на локалним изборима истиче да је она била неупоредиво већа у односу на албанске средине што је, каже, доказ великог повјерења српског народа према политици коју води Српска листа и Александар Вучић. Захвалан је и на подршци из Републике Српске.