latinica  ћирилица
19/10/2021 |  16:03 ⇒ 18:04 | Аутор: РТРС

Џони Деп стигао у Београд, састао се са Вучићем (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједник Србије Александар Вучић састао се данас у Предсједништву са холивудским глумцем, музичарем и филмским продуцентом Џонијем Депом, којем је захвалио на свему што чини за промоцију Србије.
Џони Деп и Александар Вучић - Фото: ТАНЈУГ
Џони Деп и Александар ВучићФото: ТАНЈУГ

- Хвала драги Џони на свему што чиниш за промоцију Србије - написао је Вучић на свом налогу на Инстаграму "buducnostsrbijeav", на којем је објавио и фотографије с холивудским глумцем.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Претходно је Вучић објавио снимак сусрета са Депом, који је раније данас допутовао у Београд поводом промоције првог анимираног серијала "Пафини", произведеног у Србији.

- Добродошли у Србију - написао је Вучић испод снимка.

На снимку се чује да су Вучић и Деп разговарали о снимању филма.

- Снимање у Србији било је прелијепо. Због својих улога стално се трансформишем и мијењам свој лик - рекао је глумац.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Вучић je објавио да је од Депа добио на поклон фигуру птице у одијелу пирата, што је асоцијација на његову улогу Џека Спероа у филму "Пирати с Кариба".

- Почаствован доласком Џонија Депа у нашу земљу, посебно сам му захвалан на дивном поклону, Silent Sparrow, који сам добио - навео је Вучић.

Џони Деп и Милош Биковић код предсједника Вучића (Фото: © Sputnik / Lola Đorđević)

Предсједник Србије се нашалио да је његов главни утисак то што, како је навео, никада у посљедњих десет година није видио "такву марљивост и посвећеност свих дама" у његовом кабинету, и направио алузију да су се дотјерале "као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене, а никако због Џонија Депа".

Вучић је уз то објавио и фотографију са Депом, на којој се види и поклон који му је уручен.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Повод доласка холивудског глумца у Београд је промоција његовог анимираног серијала произведеног у Србији "Пафини", у продукцији "Архангел студија" глумца Милоша Биковића, а креираног у "Јерволино студиосу" (ИЕС).

Иако је првобитно било планирано да Џони Деп слети на београдски аеродром око подне, глумац је закаснио на лет из Рима, па је и конференција за медије, заказана у 12.30, помјерена за вечерас.