latinica  ћирилица
21/10/2021 |  09:18 ⇒ 09:19 | Аутор: Независне

Хапшење у Билећи након пљачке у Никшићу

Полицајци из Билеће ухапсили су особу С.А. из Билеће, због сумње да је починила кривично дјело разбојништво, саопштено је из Полицијске управе Требиње.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

- Припадници ПУ Требиње, поступајући по наредби Окружног суда у Требињу, извршили су претрес куће, помоћних просторија и возила које користи С. А., те том приликом пронађени и привремено одузети трагови који могу послужити у расвјетљавању кривичног дјела разбојништво, које се догодило истог дана у Никшићу, у Црној Гори - наводи се у саопштењу.

У оружаној пљачки у Никшићу, у којој је јуче ујутру живот изгубио радник обезбјеђења Љубиша Мрдак, отето је око 380.000 хиљада евра, сазнаје незванично Портал РТЦГ.

Мрдак који је тешко рањен у пљачки подлегао је повредама, потврђено је Порталу РТЦГ из Клиничког центра Црне Горе.

До пљачке је дошло око девет сати ујутру у Улици Његошевој. Полиција трага за разбојницима, а како наводе пронашли су и запаљено возило за које се сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела.

Медији су преносили да су пљачкаши теренцем таблица из БиХ побјегли у непознатом правцу. Према незваничним информацијама, новац је допремљен због исплате пензија.