latinica  ћирилица
22/10/2021 |  12:46 ⇒ 12:47 | Аутор: ТАНЈУГ

Поповић: Имамо шансу, ништа није изгубљено

Видјели смо да можемо да играмо са њима, идемо у Белгију, можемо да их побиједимо, изјавио је голман Партизана Александар Поповић.

Фудбалери Партизана синоћ у Хумској изгубили су од Гента 1:0 у тећем колу Лиге конференција.

Белгијска екипа успјела је да се одвоји на прву позицију групе Б у Лиги конференција, а већ у сљедећем колу 4. новембра ове екипе ће се поново срести.

- Мислим да смо ми и Гент двије најјаче екипе. Знали смо да ће они изаћи офанзивно, имају доста квалитетних играча у нападу, знали смо отприлике како ће играти. Утакмица је била отворена, више се играло у другом полувремену. Након њиховог гола имали смо пар изгледних прилика, али нисмо постигли гол, имали смо и пречку и пар одбијених лопти... Видјели смо да можемо да играмо са њима, идемо у Белгију, можемо да их побиједимо - рекао је Поповић за клупски сајт.

- Да бисмо били први, морамо да их побиједимо. Имамо двије утакмице, имамо шансу, ништа није изгубљено. Спремаћемо се као и за ову и идемо на побједу - јасан је голман црно-бијелих.

Партизан од старта сезоне игра у ритму од двије утакмице недјељно, тако да их већ у недјељу очекује дуел са екипом ТСЦ-а у Суперлиги.

- Навикли смо, већ 3-4 мјесеца играмо у том ритму. Свака првенствена утакмица је као финале. Идемо у Тополу на побједу! Први смо на табели, ово ништа не мијења - поручио је Поповић.