latinica  ћирилица
22/10/2021 |  21:37 ⇒ 22:05 | Аутор: СРНА

Хапшења због убиства породице Ђокић (ВИДЕО)

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је да је, захваљујући упорном, посвећеном и марљивом раду припадника полиције, ухапшено троје осумњичених који се доводе у везу са убиством трочлане породице Ђокић из Алексинца.

- Честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова, припадницима Управе криминалистичке полиције, припадницима Полицијске Управе за град Ниш, припадницима Полицијске управе за град Београд, који су учествовали у расвјетљавању околности убиства породице Ђокић - навео је он.

Нажалост, додао је он, убиства се догађају, али ниједно убиство не може да остане неријешено и нерасвијетљено, саопштено је из МУП Србије.

- Свако убиство, припадници МУП-а ће разријешити, а убице привести правди - поручио је Вулин.

У саопштењу МУП-а се наводи да су међу ухапшенима у Нишу два лица из села Моравац који се доводе у везу са убиством породице Ђокић, а чији су иницијали К.М. и А.М.

Осумњичени су приведени и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено им је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу кривичног дјела тешко убиство.

Нестанак породице Ђокић, Горана, власника мјењачнице у Алексинцу, његове супруге Гордане и кћерке Лидије, пријављен је 28. септембра, а њихова спаљена тијела припадници МУП-а пронашли су 2. октобра у атару села Моравац, општина Алексинац.