latinica  ћирилица
25/10/2021 |  08:38 ⇒ 10:36 | Аутор: РТРС

Фестивал чоколаде, вина и кафе одржан у Бањалуци (ВИДЕО)

Четврти Фестивал чоколаде, вина и кафе одржан је у Бањалуци. Сви посјетиоци могли су да уживају у домаћим производима које су излагачи припремили.
Фестивал чоколаде, вина и кафе - Фото: РТРС
Фестивал чоколаде, вина и кафеФото: РТРС

Вино, чоколада и кафа добитна су комбинација за све сладокусце. Сви они који су посјетили четврто издање фестивала Чоколаде, вина и кафе могли су да дегустирају све оно што су припремиле вриједне руке домаћих произвођача.

Истраживања кажу да током живота просјечна особа поједе око 160 килограма чокоаде. Швајцарци држе рекорд – просјечан становник ове државе поједе око 10 килограма чоколаде годишње. Без обзира која комбинација чоколаде и вина је у питању, увијек треба да поштујемо једно правило – вино мора бити слађе од чоколаде.

Неупитан квалитет ових производа један је од разлога је да ваша корпа буде испуњена домаћим производима, а фестивали на којима излагачи имају прилику да покажу на чему су вриједно радили су од непроцјењивог значаја.

Зато купујмо домаће, јер домаће је боље и укусније. Покажимо домаћим произвођачима да цијенимо дуготрајан процес који стоји иза једне изложене амбалаже.