latinica  ћирилица
25/10/2021 |  10:41 ⇒ 10:41 | Аутор: РТРС

ДНС: МУП професионалним радом спријечио отмицу Стевановића

Лидер ДНС-а Ненад Нешић истакао је да су припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске професионалним и преданим радом и брзим дјеловањем успјели спријечити отмицу Милоша Стевановића, адвоката из Бијељине и једног од челних људи ове странке.
ДНС - Фото: илустрација
ДНСФото: илустрација

Нешић је нагласио да је сваки вид криминалног понашања за осуду, а уколико је исто усмјерено на повреду личног и тјелесног интегритета једног људског бића, тим прије ова дјела имају посебну тежину и починиоце истог треба најстроже казнити, саопштено је из ДНС-а.

- Овим путем се посебно захваљујем Полицији Републике Српске, људима који су учествовали у акцији хапшења и дали свој допринос да се овакво злодјело спријечи - навео је Нешић.

Према његовим ријечима, МУП је још једном показао и доказао своју професионалност и кључну улогу у заштити својих грађана, те очувању јавног реда и поретка.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске ухапсили су на подручју Бијељине три лица, због постојања сумње да су извршили кривично дјело отмица, а у вези са кривичним дјелом припремање.