latinica  ћирилица
25/10/2021 |  10:53 ⇒ 10:54 | Аутор: СРНА

Вулић: Тривићева је феномен по памћењу и доктор спиновања

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентаране скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је јасно да представници појединих амбасада не пишу текстове само за Мирка Шаровића, већ да то чине и за ПДП-овце попут Јелене Тривић, истичући да је константо блаћење Милорада Додика за њу постало политички афродизијак.
Сања Вулић - Фото: РТРС
Сања ВулићФото: РТРС

- Неко ко је рођен 1983. године имао је свега девет година 1992, а дејтонске 1995. - 12. Да ли се дијете са 12 година сјећа ратних дешавња и актера политичке сцене? Како дијете од 12 година може имати памећење, да након 26 година тврди да је неко био "пуковник шверц-камиона, генерал цигарета и нафте"? Какво је то памћење? Ако је све то тако и по сјећању Јелене Тривић, она је заиста феномен - констатовала је Вулићева за Срну, реагујући на оптужбе Тривићеве које је изнијела на лидера СНСД-а и српског члана Предсједништва Милорада Додика.

Вулићева је подсјетила да више од 300.000 Срба, који истински, бескомпромисно и у интересу Републике Српске подржава рад и дјеловање Милорада Додика, док појединци попут Јелене Тривић на бази трача и спекулација покушавају јавном мњењу огадити Милорада Додика.

- Док то покушавате, затражите званичан податак, пријератни имовински картон Милорада Додика, али и Младена Иванића. У имовинском картону Милорада Додика нема некретнина по Енглеској ни прије 1992.године, а ни данас. За све оптужбе на рачун лидера СНСД-а, ви немате нити један доказ. Имате само измишљену оптужбу - поручила је Вулићева Тривићевој.

Вулићева је истакла да је "Милорад Додик је, на велику жалост Тривићеве, највећи ослонац и гаранција српском народу да Срби никада неће бити понижени, да неће остати без Републике Српске коју би ПДП продао не данас, већ јуче и само је питање у којој валути и за који износ".

Она је додала да је легитимно борити се за своје ставове, имати жељу мијењати свијет око себе, али је срамно безочно износити неутемељене неистине и блатити човјека само зато што га неко доживљава сметњом на свом путу.

- У моменту када се обиљежава 30 година рада Народне скупштине Републике Српске посланик те скупштине не прича о овој најзначајнијој институцији, њеној важности у свим битним моментима за наш народ, о улози у враћању надлежности Српској, али, прича се о Додику и скреће пажња са тема која се тичу националног интереса Срба и Републике Српске - нагласила је Вулићева.

Она је рекла да је Тривићева прошла много модула код различитих фондација, али је нису научили шта је демократска борба за власт, већ само шта је "спин доктор" и њихове технике.