latinica  ћирилица
25/10/2021 |  15:28 ⇒ 15:28 | Аутор: РТРС

Нестро групација дио кампање "Безбједна вожња у зимским условима 2021"

Ове године зимска опрема за моторна возила обавезна је од 1. новембра до 1. априла, без обзира на временске услове.
Сигурни на путу Оптима група - Фото: РТРС
Сигурни на путу Оптима групаФото: РТРС

У циљу унапређења безбједности у саобраћају, те превенције саобраћајних несрећа, и ове године чланице Нестро групације придружиле су се великој кампањи Ауто-мото савеза Републике Српске "Безбједна вожња у зимским условима 2021".

Превентивно-безбједносна кампања креће са Нестро бензинске станице у Буџаку у Бањалуци 1. новембра, а одвијаће се у готово 40 локалних заједница у Републици Српској до 26.новембра 2021. године.

Током кампање АМС Српске обезбиједио је за заинтересоване возаче који ће учествовати у наведеној активности бесплатну провјеру техничке исправности возила. Биће контролисане вриједности расхладне течности, квалитет кочионе течности, дубина газећег слоја пнеуматика, свјетлосно-сигнални уређаји, пуњење акумулатора, уређаји за брисање вјетробрана, плинске исталације и друго.

Нестро групација као друштвено одговорна, за исто такве возаче припремила је зимски Мосол, мирисне јелкице, стругаљке за лед и сервисне књижице.

Значајна ставка вожње у зимским условима, а обавезни дио зимске опреме, се односи на пнеуматике за зимску употребу. Традиционално, на одабраним Нестро бензинским станицама, у току је акцијска продаја зимских ауто гума познатог бренда САВА.

Из Оптима групе поручују: Нестро - сигурни на путу!