latinica  ћирилица
26/10/2021 |  07:46 ⇒ 08:06 | Аутор: РТС

Богдановић помогао Атланти да се врати на побједнички колосијек (ВИДЕО)

Српски репрезентативац Богдан Богдановић показао је да је наступ против Кливленда био само лош дан и помогао је Атланти да се врати на побједнички колосијек.
Богдан Богдановић - Фото: Screenshot
Богдан БогдановићФото: Screenshot

Хокси су на свом паркету савладали Детроит пистонсе резултатом 122:104, уз солидну партију Богдановића.

Богдан је на терену провео 25 минута и за то вријеме постигао 14 поена, ухватио једну лопту и подијелио четири асистенције.

Током боравка у игри није направио нити једну грешку, из игре је шутирао 5/9, а погодио је и две тројке из шест покушаја.

"Јастребови" су, изузимајући први минут, константно били у вођству које је, прије свих, одржавао Тре Јанг.

Домаћин је у последњих 12 минута ушао са вишком од 16 поена, у четвртој четвртини додао гас и на крају остварио убједљив тријумф.

Споменути Јанг је био најефикаснији појединац меча са 32 поена, четири скока и девет асистенција, а имао је велику помоћ од Колинса који је додао 22 и Редиша који је сусрет завршио са 17 поена.

На другој страни, најбољи у редовима Пистонса били су Беј и Олиник са по 21 поеном.

Атланта је сада пета на табели Источне конференције са две побједе и једним поразом, док је Детроит закуцан за зачеље са сва три неуспјеха.

Побједе су током ноћи још остварили Бостон селтикси, Милвоки бакси, Бруклин нетси, Мајами хит, Чикаго булси, Њу Орлеанс пеликанси, Кливленд кавалирси...