latinica  ћирилица
27/10/2021 |  13:41 ⇒ 20:14 | Аутор: РТРС

Бијељина: Тужилаштву предат један од возача у несрећи; Ухапшен и други (ВИДЕО)

Четрнаестогодишњи дјечак, погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у Бијељини, а његови родитељи тешко су повријеђени. Дјечака је приликом преласка улице ударио аутомобил чији је возач побјегао са мјеста несреће, а затим је на настрадало дијете и његове родитеље ,налетио други аутомобил ,који се такође није зауставио. Полиција је привела оба возача.
Бијељина: Тужилаштву предат један од возача - Фото: СРНА
Бијељина: Тужилаштву предат један од возачаФото: СРНА

У тешкој саобраћајној несрећи синоћ око 21.00 час у Улици Кулина бана у Бијељини аутомобилом је усмрћен четрнаестогодишњи пјешак, а возач се није зауставио након несреће. Само неколико тренутака касније на родитеље дјечака који су притрчали и покушали да му укажу помоћ, налетио је други аутомобил, који је такође побјегао са мјеста догађаја.

Оба возача су пронађена и приведена. Незванично сазнајемо да су несрећу изазвали Перо Деспотовић, кога је полиција привела током ноћи и данас предала тужилаштву, и Далибор Спасојевић, који је пронађен и приведен данас.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина пронашли су и слободе лишили лице Д. С. из Бијељине које је управљало возилом Ауди А4, а учествовао је у саобраћајној незгоди у којој је смртно страдало дијете, у Ул.Кулина Бана у Бијељини 26.10.2021.године око 20.45 часова - саопштено из ПУ Бијељина.

Отац и мајка настрадалог дјетета задобили су тешке тјелесне повреде, али су након указане љекарске помоћи пуштени на кућно лијечење.

- Синоћ око 21.00 час возилом хитне медициске помоћи су довезена три пацијента, са тешким тјелесним повредама, од којих је најмлађи пацијент био без знакова живота и практично њему је само утврђена смрт по доласку, јер су то биле тешке тјелесне повреде главе, врата и грудног коша, док су друга два пацијента са кажем опет условно тешким тјелесним повредама али нису витално угрожени били - навео је дежурни хирург Општа болница Свети врачеви Бијељина др Немања Јанковић.

Полиција под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина ради на расвјетљавању саобраћајних незгода. Поступајући тужилац ће након саслушања предложити да се приведеним лицима одреди притвор, потврђено је у тужилаштву.