latinica  ћирилица
28/10/2021 |  10:35 ⇒ 12:06 | Аутор: РТРС

Друга "Molson Coors Business Academy" – бесплатна прилика за пословно усавршавање

Другу годину заредом компанија Molson Coors BH заједно са Центром за развој каријере – ЦЕРК, организује "Molson Coors Business Academy", која је прилика свим младим људима да унаприједе своје пословне вјештине и знања.
Molson Coors Business Academy (Уступљена фотографија) -
Molson Coors Business Academy (Уступљена фотографија)

"Molson Coors Business Academy" ће се одржати у два термина, у потпуности онлајн путем Зум платформе 30. октобра и 6. новембра 2021. године.

Током два дана предавања биће реализовано низ практичних радионица о маркетингу, пројектном менаџменту и развоју идеје које ће држати домаћи и свјетски стручњаци из ових области.

Циљ "Molson Coors Business Academy" је младим и амбициозним особама пружити прилику за развој каријере и отварање нових пословних прилика и видика.

На академији могу учестовати сви пунољетни млади људи из БиХ.

Неки од предавача који ће дијелити своја пословна искуства и примјере из праксе су водећи пројект менаџер на Институту за иновације и развој Универзитета у Љубљани Грегор Цериншек, програм директор компаније CEED Словенија Аља Гајшек, која је у посљедњих 10 година у CEED-у развила нове програме учења и рјешења за осниваче различитих фаза развоја компанија, бизнис девелопер на OLX БиХ Јасмин Марић, који има дугогодишње искуство у пројектима у области ИТ-а, продаје и развоја пословања.

Учесници ће имати прилику чути и др Андријану Мркаић Атељевић - професорку Високе школе за туризам и хотелијерство у Требињу, Милану Тарлаћ - запослену у компанији HTEC Group на позицији Talent Acquisition & Employee Experience Specialist која више од седам година ради у области људских ресурса и комуникације, те Јовану Минић - интернационалну ХР консултанта и каријерног коуча.

Неке од тема које ће учесници обрађивати на радионицама су веза између брендирања и диференцирања производа, како развити дигитални пословни модел, како развити идеју, производ и предузеће.

Будући учесници Ожујско и Јелен Business Case Challenge-a имаће посебну корист од предстојеће академије, али и сви студенти основних и мастер студија, као и други млади људи који одлуче одвојити слободно вријеме за унапређење каријере.

Сви заинтересовани се могу пријавити на "Molson Coors Business Academy" слањем мејла са својим именом и презименом и називом факултета (уколико студирају) на kontakt@cerk.info.

Учешће на "Molson Coors Business Academy" је бесплатно, чиме компанија Molson Coors BH која је дио Molson Coors-а, једног од највећих произвођача пића на свијету, наставља континуирано улагати у младе и перспективне појединце и на креативан начин им пружати прилику за усавршавањем.