latinica  ћирилица
20/11/2021 |  09:30 ⇒ 09:31 | Аутор: РТРС

Вишковић честитао крсну славу МУП-а Српске

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, поводом крсне славе МУП-а Републике Српске - Светог Архангела Михаила, саопштено је из Бироа за односе с јавношћу Владе Српске.
Радован Вишковић (фото: twitter.com / Vlada_Srpske) -
Радован Вишковић (фото: twitter.com / Vlada_Srpske)

- У име Владе Републике Српске и у своје име, вама и свим припадницима Министарства унутрашњих послова најсрдачније честитам крсну славу МУП-а, Светог Архангела Михаила, са жељом да наставите да професионално, одговорно и предано извршавате своје задатке - наводи се у честитики.

Поводом обиљежавања крсне славе, Вишковић је нагласио да "с поносом и поштовањем одајемо почаст свим припадницима МУП-а који су у одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе за Републику Српску".

- Увјерен да ћете и у наредном периоду остваривати још значајније резултате у корист мира, личне и имовинске безбједности свих грађана, још једном вам желим срећну крсну славу те много личне и породичне среће - наводи се у честитки.