latinica  ћирилица
20/11/2021 |  10:27 | Аутор: СРНА

Тегелтија: МУП Српске је гарант мира и стабилности

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија упутио је честитке министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Републике Српске Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске поводом крсне славе, Светог архангела Михаила.
Зоран Тегелтија (фото: Горан Шурлан/РАС Србија) -
Зоран Тегелтија (фото: Горан Шурлан/РАС Србија)

- Од свог настанка, МУП Републике Српске гарант је мира и стабилности Републике Српске и свих њених грађана - истакао је Тегелтија.

Предсједавајући Савјета министара нагласио је да свакодневно вршећи савјесно и часно своју дужност, суочавајући се са бројним изазовима, а посебно у времену које је обиљежила пандемија вируса корона, припадници МУП-а Српске показали су висок степен професионалности стекавши повјерење и поштовање свих грађана, као других полицијских агенција, саопштено је из Кабинета предсједавајућег Савјета министара.

- Са жељом да и у наредном периоду наставите да унапређујете знања и вјештине како би нашим грађанима омогућили стабилно и безбједно окружење за све грађане Републике Српске честитам вам крсну славу - Светог архангела Михаила - наводи се у честитки предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтије.