latinica  ћирилица
21/11/2021 |  10:03 ⇒ 12:07 | Аутор: СРНА

"Захвалност припадницима МУП-а на очувању Српске" (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић захвалила је свим припадницима Министарства унутрашњих послова за године предног рада на очувању и заштити Републике Српске, њеног уставног поретка, али и заштити свих грађана и њихове имовине.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Честитајући крсну славу МУП-а Сабор Светог архангела Михаила, Цвијановић је истакла да стабилност Републике Српске у великој мјери зависи управо од МУП-а.

- Наша општа безбједност зависи управо од спремности наше полиције. Из тог разлога смо читав низ година радили на унапређењу материјалог статуса, али исто тако и оспособљености припадника МУП-а - рекла је Цвијановић новинарима у Бањалуци.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Цвијановић је нагласила да су припадници МУП-а ти од којих зависи мир и ред, те све оно што је важно да би Република Српска могла да гради економски бољу будућност и да задржи политичку стабилност.

 

- Свим припадницима МУП-а желим мирну и стабилну Републику Српску, успјешан рад у будућности и свијест о томе да нам је најважнија управо Република Српска - поручила је Цвијановић.