latinica  ћирилица
21/11/2021 |  15:09 ⇒ 18:26 | Аутор: РТРС

Родитељи Новака Ђоковића: Јахорина је потенцијал који треба искористити (ФОТО/ВИДЕО)

Родитељи прослављеног тенисера Новака Ђоковића, Срђан и Дијана, са директором ОЦ Јахорина Дејаном Љевнаићем боравили су данас у Палама. Посјетили су цркву Успења пресвете Богородице и запалили свијеће јер породица Ђоковић данас прославља крсну славу Светог Архангела Михаила.
Срђан Ђоковић и Дејан Љевнаић - Фото: РТРС
Срђан Ђоковић и Дејан ЉевнаићФото: РТРС

Срђан Ђоковић је рекао да је одушевљен овим крајем, а посебно Јахорином гдје су од општине Пале добили земљиште на коме у наредном периоду намјеравају градити објекат. Он је истакао да Јахорина као скијалиште посједује велики потенцијал који треба искористити.

Посебно се захвалио српском члану Прeдсједништва Милораду Додику с којим је, како каже, у контакту и који је иницирао и организовао све активности око додјеле земљишта на Јахорини.

 

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић изразио је задовољство што је потписан уговор о додјели земљишта породици Ђоковић на Јахорини и нагласио да је изузетна част што је Новак Ђоковић без надокнаде дозволио да једна ски стаза на Јахорини носи његово име.

Срђан Ђоковић и Дејан Љевнаић (Фото: РТРС)

Љевнаић је рекао да је за Јахорину од изузетног значаја што ће Новак Ђоковић бити повезан са овом олимпијском планином и што се одлучио баш за ову денстинацију коју ће као познато свјетско име на најбољи начин промовисати.