latinica  ћирилица
23/11/2021 |  08:56 ⇒ 09:02 | Аутор: Б92

Још један холивудски глумац у "Јужном ветру" (ФОТО)

Прије неколико дана су глумац Милош Биковић и редитељ Милош Аврамовић објавили да ће се екипи филма придружити Мајкл Медсен. Сада је извјесно да ће у наставку серије играти још један холивудски глумац
"Јужни ветар 2" - Фото: Screenshot/YouTube
"Јужни ветар 2"Фото: Screenshot/YouTube

Ово су на друштвеним мрежама поново потврдили Биковић и Аврамовић, али сада су открили да ће у другој сезони "Јужној ветра" глумити и Вилијам Болдвин.

- Службено! Серија Јужни вјетар - Сезона 2 - написао је Аврамовић у објави на Инстаграму и подијелио фотографију на којој се налазе Мајкл Медсен и Вилијам Болдвин.

      View this post on Instagram

A post shared by Miloš Avramovi(@awramovsky)

Исту је фотографију на Инстаграм причи и Твитеру подијелио и Биковић.

Аврамовић је поручио да му је "изузетно драго што ће Вилијам Болдвин и Мајкл Медсен бити дио серије Јужни ветар".

- Ово је први пут послије много година да тако велике и познате холивудске звијезде учествују у неком српском пројекту. Сарадња с њима је први корак у томе да у будућности буде сасвим нормално да се у нашим серијама и филмовима појављују свјетске звијезде - рекао је Аврамовић за медије.

Аврамовић је навео да ће "они у серији штитити интересе америчке администрације, не само у Србији већ и на Балкану".

- Планирано је да у Србију дођу на прољеће или почетком љета и све вријеме снимају овдје, највише у Београду. Вилијам и Мајкл су и приватно добри пријатељи, обојица су фантастични и велика ми је част што ће бити дио наше екипе - истакнуо је Аврамовић.

Прича се да ће уз овај двојац у "Јужном ветру" глумити и Моника Белучи.