latinica  ћирилица
23/11/2021 |  09:21 ⇒ 09:26 | Аутор: РТРС

Куповином производа Glade Winter 2021 помажете дјеци из СОС Дјечијих села

Вријеме празника посбено је значајно за дјечаке и дјевојчице који одрастају у СОС Дјечјим селима у БиХ, што су и овога пута препознали у компанијама Бинго и Орбико. Током нове кампање, сви купци Glade Winter 2021 артикала у Бинго маркетима могу помоћи да дјеца из СОС Дјечијих села вријеме празника проведу у загрљају СОС родитеља.
Glade winter 2021. - Фото: РТРС
Glade winter 2021.Фото: РТРС

- СОС родитељи труде се свакоме дјетету припремити посебан поклон, пажњу, читати им омиљену причу, како би им надокнадили све што им је недостајало за сигурно и безбрижно дјетињство. Дјечаци и дјевојчице посебно се радују заједничкој куповини са СОС родитељима, од украса за празничне колаче, до пакетића које с нестрпљењем чекају да отворе. Мале радости уз мирисне породичне успомене увијек нас враћају у дјетињство и памтимо их цијели живот, а дјеци без родитељског старања ствари које се углавном чине свакодневним, значе срећно дјетињство у породичној атмосфери - наводе из Бинго компаније.

Куповином Glade Winter 2021 артикала у Бинго маркетима учините празничне дане топлијим за себе и своје најмилије и тако будите дио хумане приче којом помажете дјеци из СОС Дјечијих села у БиХ да имају сретне успомене и празнике које свако дијете заслужује, поручују из ове компаније.

Артикли чијом се куповином може учествовати у кампањи посебно су означени у трговинама, како би их купци лакше препознали.