latinica  ћирилица
23/11/2021 |  15:09 | Аутор: СРНА

Додик упутио телеграме саучешћа Пендеровском и Заеву

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграме саучешће предсједнику Сјеверне Македоније Стеви Пендеровском и премијеру Зорану Заеву поводом тешке саобраћајне несреће која се догодила у Бугарској, а у којој су страдали грађани пријатељске Сјеверне Македоније.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Уз искрено саосјећање и солидарност, изражавам најдубље саучешће Вама и породицама трагично страдалих. У овом тешком тренутку наше мисли су са њима - истакао је Додик у телеграму саучешћа упућеном предсједнику Сјеверне Македоније.

Додик је изразио наду у брз и успјешан опоравак повријеђених у овој страшној несрећи која је потресла пријатељску Сјеверну Македонију.

У телеграму саучешћа упућеном Заеву српски члан Предсједништва БиХ истакао је да га је дубоко потресла вијест о тешкој саобраћајној несрећи, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Вама и породицама страдалих упућујем искрено саучешће, а повријеђенима желим што бржи опоравак. Неизмјерна је трагедија када се изненада заустави животни пут и то представља губитак не само за Вашу земљу, него за цијели регион - навео је Додик у телеграму саучешћа Заеву.