latinica  ћирилица
24/11/2021 |  14:33 ⇒ 14:51 | Аутор: РТРС

ТРБ на сајму у Каиру, прва промоција "деспота" ван БиХ и Србије

Компанија Технички ремонт Братунац представиће на сајму Едекс у Египту цијели свој производни програм, са фокусом на мултифункционално возило "деспот", што ће бити и прва званична промоција овог возила ван граница Републике Српске, односно БиХ и Србије.
Оклопно возило "Деспот" - Фото: СРНА
Оклопно возило "Деспот"Фото: СРНА

На сајму Едекс, који ће бити одржан од 29. новембра до 2. децембра у Каиру, биће представљена најсавременија достигнућа из намјенске индустрије, а учествоваће више од 400 излагача.

ТРБ ће на једној од најважнијих манифестација на свјетском нивоу у намјенској индустрији, осим возила "деспот", представити и полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", упаљаче за војну намјену, као и низ услуга које ова компанија пружа.

- Египат представља веома важно тржиште за ТРБ, који у тој земљи већ неколико година послује и има више реализованих уговора, а са циљем унапређења и проширења постојеће, нове пословне сарадње и мреже клијената - саопштено је из ове компаније.

Учешће на сајму у Каиру биће трећи наступ ТРБ-а на свјетском нивоу током 2021. године, захваљујући којима је ова компанија постигла веома препознатљив имиџ и позиционирала се на свјетској мапи.

ТРБ ће своје производе и услуге представити на сајамском простору од 170 метара квадратних.