latinica  ћирилица
25/11/2021 |  15:50 ⇒ 21:57 | Аутор: СРНА

Олимпијски центар "Јахорина" отвара зимску сезону 3. децембра

Олимпијски центар /ОЦ/ "Јахорина" спремно дочекује отварање зимске сезоне манифестацијом "Ски опенинг", на којој ће од 3. до 5. децембра наступити музичке звијезде са простора бивше Југославије, рекао је данас директор ОЦ "Јахорина" Дејан Љевнаић.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Он је на конференцији за новинаре у београдском хотелу "Ин", на којој су говорили и пјевачи Милица Тодоровић, Саша Матић, Николина Ковач и Дејан Лазовић, истакао да ће извођачи који ће наступити на отварању сезоне љубитељима скијања, осим уживања у омиљеном спорту, приредити и незабораван провод.

Љевнаић је најавио да ће 3. децембра наступити Тони Цетински и Милица Тодоровић, док ће гости 4. децембра моћи да уживају у хитовима Хариса Џиновића, а дан касније главна звијезда вечери биће Саша Матић.

Осим њих на манифестацији ће наступити и Николина Ковач и Дејан Лазовић, познатији као Зли пјевач.

Њих двоје, као и Милица Тодоровић и Саша Матић, поручили су да су почаствовани што ће наступити на отварању зимске сезоне на Јахорини, истичући да ће дати све од себе да гостима приуште уживање у доброј музици и још бољој забави.

Љевнаић је нагласио да ће музички и забавни програм током цијелог децембра, али и у јануару и фебруару, бити врхунски, као и услови за скијање и одмор на планинској љепотици, која је регионални лидер у броју посјета и ноћења.

Према његовим ријечима, интересовање гостију за зимовање на Јахорини додатно расте, о чему свједочи податак да су сви кревети за боравак гостију у децембру и фебруару већ распродати и да је нешто слободних мјеста остало за јануар.

ОЦ "Јахорина", како каже, никад спремније није дочекао почетак сезоне, јер је бројним инвестицијама обогатио своју понуду, па ће гости ове зиме на располагању имати најсавременију гондолу "Пољице" са капацитетом од 3.000 скијаша на сат.

Он је истакао да је изграђена и шестосједна жичара у Рајској долини, која је употпуњена са два нова ски-лифта "Јавор" и "Спуст", којим ће се скијаши превозити на мјесто гдје су се 1984. године одржавале Зимске олимпијске игре.

Према његовим ријечима, велика новина је и шестосједна жичара "Трново", која ће омогућити да се превози 2.400 скијаша на сат.

- Осим тога, главна стаза која је стекла привилегију да понесе име најбољег светског тенисера Новака Ђоковића, добила је осветљење, које ће омогућити ноћно скијање. Јахорина ће ове зиме располагати са пет километара стаза за ноћно скијање - рекао је Љевнаић.

Он сматра да све то, уз богат културни и забавни програм и чак 28 концерата током децембра, као и одличан маркетинг, наговјештава још једну успјешну зимску сезону на Јахорини, која се из дана у дан развија, што показује и чињеница да се на олимпијској љепотици тренутно гради 17 хотела.