latinica  ћирилица
27/11/2021 |  11:24 ⇒ 14:05 | Аутор: СРНА

Додик честитао 13 рођендан СНС-а: Од Србије на маргинама до модерне земље

Предсједник СНСД-а Милорад Додик упутио је честитку предсједнику СНС-а Александру Вучићу и свим члановима и симпатизерима 13 година од оснивања ове странке, истичући да могу бити поносни на све резултате које су постигли у протеклом периоду.

Додик је истакао да је СНС данас најснажнија и најбоља политичка организација у модерној Србији која је од земље на маргинама, захваљујући данашњем руководству, успјела да се врати у златно у доба када је Србија била лидер у региону.

- Снага Србије проистекла је из предане борбе и посвећености предсједника СНС-а и предсједника Србије Александра Вучића за бољу и јачу Србију и повјерења народа које му је указано. Народ у Србији уз СНС и Вучића може да рачуна само на боље дане и бољу будућност и перспективу за све генерације - истакао је Додик у честитки упућеној Вучићу.

Додик је рекао да је СНС у протеклих 13 година показао шта значи јака организација, рад, преданост промјенама и бољитку земље која је била на кољенима.

- Данас је Србија, захваљујући СНС-у и државном руководству, снажна, слободна и богата земља, економски просперитетна и коначно на мјесту које јој и припада. Пред вама је још много изазова које треба савладати, међу којима је свакако одбрана територијалног интегритета Србије, али вјерујем да нећете стати, нити поклекнути без обзира на све притиске - поручио је Додик.

Лидер СНСД-а је рекао да, наравно, има и оних који се не слажу са политиком СНС-а, али нико не може да негира чињнеицу да је захваљујући овој политичкој партији утемељена политика савремене Србије и да је њен утемељивач Александар Вучић, који води политику мира, стабилности и дијалога.

У Београду ће сутра бити организована свечана академија поводом 13 година од оснивања СНС-а и изборна скупштина.

Свечана академија биће организована у београдској Штарк Арени, са почетком у 18.00 часова.