latinica  ћирилица
27/11/2021 |  21:40 ⇒ 21:42 | Аутор: ТАНЈУГ

Брајан Адамс два пута позитиван на корону за мјесец дана

Музичар Брајан Адамс открио је да је позитиван на ковид 19, други пут за мјесец дана, а амерички епидемиолог Ентони Фаучи наводи да је могуће да се код њега вирус задржао у организму.

Адамс је допутовао у четвртак у Милано да би представио календар Пирели за 2022. који је фотографисао, гдје је тестиран по доласку на милански аеродром Малпенса, преноси Си-Ен-Ен.

Канадски рок пјевач је открио да је позитиван на вирус корона у објави на Инстаграму која је укључивала његову фотографију у соби након што је тестиран, а затим како сједи у колима хитне помоћи, која су га одвезла на поузданији пи-си-ар тест.

У октобру, Адамс је морао да одустане од наступа на свечаности поводом увођења у Кућу славних рокенрола, након што је утврђено да је позитиван на вирус корона.

Његов портпарол је тада рекао да је Адамс "потпуно вакцинисан и да уопште нема симптоме".

Водећи амерички епидемиолог Ентони Фаучи је у петак изјавио да, иако не жели да спекулише о Адамсовом случају, "може бити да он и даље има вирус у себи и да је због тога био позитиван пошто се његов организам није ослободио вируса".

- Утврдили смо да када се људи са ослабљеним имунитетом заразе, може да се деси да им се вирус задржи - рекао је Фаучи.

Он је напоменуо да не зна ништа о здравственом стању познатог музичара и да заиста нерадо даје било какав коментар о томе.

      View this post on Instagram

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams)