latinica  ћирилица
29/11/2021 |  15:05 ⇒ 20:46 | Аутор: СРНА

У уторак облачно са сунчаним интервалима

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује мало до умјерено облачно вријеме, уз повремене сунчане периоде и температуром ваздуха која ће бити од нула до осам степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно ведро, уз слаб до умјерен мраз, мјестимично уз маглу око ријека и по котлинама, а на истоку у вишим предјелима облачно са слабим снијегом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће мало до умјерено облачно, уз повремене сунчане периоде, а у вечерњим часовима мјестимично облачније, углавном у сјеверним предјелима.

Јутарња температура ваздуха биће од минус шест до три, а на вишим предјелима од минус осам степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјеверозападног смјера, у вечерњим часовима југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Калиновик, Мркоњић Град, Бугојно и Ливно један, Невесиње, Рибник, Соколац, Бихаћ, Дрвар и Јајце два, Гацко и Тузла три, Бањалука, Приједор, Градачац, Сарајево и Зеница четири, Србац, Бијељина, Добој и Зворник пет, Билећа и Груде шест, Рудо седам, Вишеград и Мостар осам, Требиње и Неум девет степени Целзијусових.