latinica  ћирилица
29/11/2021 |  16:13 ⇒ 30/11/2021 | 09:51 | Аутор: РТРС

Куповином ZTE телефона до новог аутомобила

Милован Стајић из Билеће, срећни је добитник аутомобила Мазда 2 - главне награде у наградној игри компаније м:тел "ZTE ти доноси нову мазду".
Милован Стајић, добитник награде -
Милован Стајић, добитник награде

Ема Делалић, директор продаје и маркетинга компаније Comtrade Distribution у име организатора и Милица Кондић, портпарол компаније м:тел, 29. новембра 2021. године у пословници компаније м:тел у Билећи, уручиле су срећном добитнику кључеве аутомобила.

 - Дугогодишњи сам корисник компаније м:тел, али никад не бих помислио да ће куповина телефона бити пут до освајања аутомобила. Телефон ZTEсам купио супрузи за 40 година брака, а захваљујући м:тел и ZTEнаградној игри заједнички смо за 40 година брака добили нови Мазда 2 аутомобил. Не могу да вјерујем да сам имао толико среће“, поручио је Милован Стајић и захвалио компанијама м:тел и ZTE на веома вриједној награди - рекао је Стајић.

Подсјећамо, наградна игра компаније м:тел и бренда ZTE је трајала од 21. септембра до 21. новембра 2021. године. Сви м:тел постпаид корисници са мјестом пребивалишта на територији Републике Српске, који су се у том периоду одлучили за неки од ZTE телефона из богате м:тел понуде су стекли право да учествују у наградној игри.

Извлачење награда је организовано 22. новембра уживо у програму РТРС-а, а поред главне награде извучени су и добитници двије PlayStation 5 конзоле, два Philips 50 Smart телевизора, два Sony бежична звучника и двије GoPro Hero 9 Black камере.